ویزای آذربایجان

ویزای باکو ، ویزای الکترونیک آذربایجان

ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان 1350 300 سفرنامه اسرارآمیز

ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان برای سفر به این کشور الزامی می باشد . برای سفر به کشور آذربایجان ابتدا باید اقدام به اخر ویزای آذربایجان ( ویزای باکو ) بنمایید . ویزای آذربایجان به سه شکل سینگل (یکبار ورود) ، دبل (دوبار ورود) و مولتی (چندبار ورود) صادر می شود . برای دریافت ویزای توریستی آذربایجان نیازی به حضور مسافر در سفارت نیست ولی برای دریافت سایر ویزاهای آذربایجان قوانین متفاوت می باشد .

اکثر کسانی که می‌خواهند به آذربایجان و باکو سفر کنند یا قصد گرفتن ویزای آذربایجان را دارند، درگیر سؤالات زیر هستند:

  • کم‌ترین هزینه سفر به آذربایجان چقدر است؟
  • نیاز به وقت سفارت دارم یا ویزای لب مرز دارد؟
  • گرفتن ویزای آذربایجان آسان است؟
  • نمی‌شه ویزای الکترونیکی گرفت؟
  • هزینه ویزای آذربایجان چقدر است؟

در انتهای این مطلب تضمین می‌کنیم که شما پاسخ سؤالات خودتان را می‌گیرید و متوجه می‌شوید که ویزای آذربایجان به شما تعلق می‌گیرد یا خیر.

شرایط اخذ ویزای آذربایجان

در قدم اول بررسی کنیم که آیا شرایط اولیه اخذ ویزای آذربایجان را دارید؟

برای اتباع خارجی و افراد فاقد تابعیت که قصد سفر به جمهوری آذربایجان را دارند ۲ نوع ویزا صادر می‌شود: عادی و ترانزیت. مدت اعتبار ویزای عادی برای یک بار ورود و خروج ۹۰ روز از تاریخ صدور است. البته ویزای عادی صرف نظر از نوع آن به به دو صورت صادر می‌شود:

ویزای یکبار ورود: صاحبان این ویزا در طول مدت فوق تنها یک بار می‌توانند به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

ویزای کثیرالورود: مدت اعتبار این نوع ویزا از زمان صدور حداکثر تا ۲ سال است. صاحبان این ویزا می‌توانند در طول مدت اعتبار آن به دفعات به قلمرو جمهوری آذربایجان ورود و خروج داشته باشند.

مدارک ویزای آذربایجان

در قدم دوم باید مدارک لازم برای درخواست ویزا را مهیا کنید. برای تهیه آن‌ها اقدام کنید چون جواب تأییدیه ویزای آذربایجان، —- روز طول می‌کشد.

  • دو قطعه عکس ۴*۳ رنگی با زمینه سفید
  • فرم پرشده تقاضای ویزا، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی
  • اصل گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار یا مدرک عبور از مرز و کپی از صفحه‌های اصلی آن‌ها (گذرنامه کلیه متقاضیان در هنگام ارائه درخواست باید دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد، زیرا در غیر این صورت تضمینی برای صدور روادید وجود ندارد).
  • کپی گواهی بیمه پزشکی
  • فرم پرشده دعوت از اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت، مطابق نمونه تنظیمی توسط نهادهای ذیربط دولتی و یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمانهای غیردولتی)، و یا مدرکی که هدف از سفر را ثابت کند.
  • فیش واریزی هزینه صدور ویزا
  • صدور ویزا برای اتباع خارجی و یا افراد فاقد تابعیت که کمتر از ۱۸ سال سن داشته ولی با گذرنامه جداگانه و بدون همراهی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها سفر می‌کنند، منوط به ارائه کپی گواهی تولد، همچنین کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آن‌ها و مدارک شناسایی است و کلیه این مدارک باید به تایید دفتر اسناد رسمی رسیده باشد.

هزینه اخذ ویزای آذربایجان

هزینه اخذ ویزای آذربایجان بستگی به نوع ویزا ، مدت زمان اقامت در آذربایجان و مدت زمان اخذ ویزا بستگی دارد

ویزای لیبل آذربایجان ۳۵ دلار

ویزای الکترونیک آذربایجان

  • قیمت ویزای الکترونیک آذربایجان : ۲۸دلار
  • مدت اقامت : ۳۰ روز
  • مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۷ روز کاری

 ویزای باکو (۱ ماهه)

نوع ویزا : ۱ ماهه عادی

قیمت ویزای باکو : ۳۵ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۳ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای باکو فوری

نوع ویزا : ۱ ماهه فوری

قیمت : ۶۰ دلار

مدت اقامت : ۳۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۱ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ تسویه کامل ،(در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای ترانزیت باکو

نوع ویزا : ترانزیت سینگل

قیمت : ۵۰ دلار

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۲ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای ترانزیت آذربایجان (دبل)

نوع ویزا : ترانزیت دبل

قیمت : ۷۰ دلار

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۲ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای آذربایجان سه ماهه

نوع ویزا : ۳ ماهه سینگل

قیمت :   تماس بگیرید .

مدت اقامت : ۹۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۳ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای یک ساله آذربایجان

نوع ویزا : ۱ ساله

قیمت : ۱۲۲۰ دلار

مدت اقامت : ۱۲۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۷ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای باکو یک ساله (۹۰ روز اقامت)

نوع ویزا : ۱ ساله

قیمت : ۱۰۳۰ دلار

مدت اقامت : ۹۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزا آذربایجان : ۷ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای باکو یک ساله (۱۲۰ روز اقامت)

نوع ویزا : ۱ ساله

قیمت : ۱۲۲۰ دلار

مدت اقامت : ۱۲۰ روز

مدت اعتبار ویزای آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزا آذربایجان : ۷ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

ویزای باکو یک ساله (۱۸۰ روز اقامت)

نوع ویزا : ۱ ساله

قیمت : ۱۳۲۰ دلار

مدت اقامت : ۱۸۰ روز

مدت اعتبار ویزا آذربایجان : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ ویزای آذربایجان : ۷ روز کاری

مدارک مورد نیاز : اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۳×۴ ، تسویه کامل (در صورتی که برای همراه ویزا لازم است در درخواست کتبی ذکر شود + عکس همراه)

انواع ویزا آذربایجان

ویزای عادی که عبارتست از:

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت برای کسانی که برای رسیدن به کشوری ثالث قصد عبور از اراضی جمهوری آذربایجان را دارند. مدت اعتبار ویزای ترانزیت از تاریخ صدور حداکثر تا ۳۰ روز و مدت مجاز اقامت در کشور حداکثر تا ۵ روز تعیین می‌شود

نکات و ریزه‌کاری‌های درخواست ویزای آذربایجان

دولت آذربایجان از دهم ژانویه سال ۲۰۱۷ اقدام به صدور ویزای آنلاین از طریق سیستم آسان ویزا (ASAN Visa) کرده است برای تهیه این ویزا کافی است تا ابتدا اسکن گذرنامه (دارای اعتبار حداقل شش ماهه) را تهیه کرده و به وب‌سایت آسان ویزا مراجعه و ثبت‌نام کنید. امکان پرداخت هزینه ویزا (۲۴ دلار) به صورت آنلاین میسر است. این ویزا در مدت یک تا سه روز کاری صادر می‌شود و تا مدت ۹۰ روز اعتبار دارد؛ البته دارندگان این ویزا مانند ویزای لیبل عادی نمی‌توانند بیشتر از سی روز در خاک آذربایجان اقامت داشته باشند.

آدرس سفارت آذربایجان در ایران

آدرس سفارت آذربایجان در تهران : پاسداران ، خیابان نیستان سوم ، کوچه راستوان ، پلاک ۱۶ ، کدپستی: ۱۹۴۴۹۶۵۱۱۴

تلفن سفارت آذربایجان : ۵-۲۲۵۵۹۵۵۳ (۰۲۱)

ساعت پذیرش برای اخذ ویزا: شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

 

 

امتیاز این مطلب
  • امتیاز این مطلب
۵.۰