اطلاعات گردشگری اتریش

اطلاعات گردشگری اتریش

اطلاعات گردشگری اتریش 1350 500 خانم سپاهی

 

راهنمای سفر به اتریش

کشور اتریش با هوای کوهستانی تازه و مناظر نفس گیرش معروف است و در عین حال مکان های فرهنگی و موزه ها و نگارخانه های مدرن و معماری بسیار چشمگیری دارد. اتریش کشوری غنی از تاریخ، مکان های دیدنی حیرت آور، سنت ها و تفریح هایی است که فقط به همین کشور محدود می شوند. این کشور که در همسایگی سوییس قرار گرفته است، یکی از بهترین مراکز ورزش های زمستانی اروپا هم محسوب می شود. این مطلب مکانهای جذاب و دیدنی اتریش را به شما معرفی می کند:

وین (Vienna)

وین، پایتخت اتریش نماد زندگی اتریشی است. وین با وجود تئاتر های خیابانی، باله، اپرا، نمایش های موزیکال، نگارخانه ها و … پر از هیجان است و شهری زنده و دینامیک برای بازدید است. ولی این از جلوه های سنتی این شهر نمی کاهد. چندین قصر سلطنتی، موزه های شگفت انگیز و همچنین هوفبورگ، منزل حاکمین هابزبورگ نیز در این شهر قرار دارد. زندگی مدرن پرسرعت در کنار معماری تاریخی جذاب باعث شده که این شهر شهری باشکوه برای بازدید باشد.

قلعه ی Hochosterwitz

یکی از با شکوهترین قلعه های قرون وسطایی اتریش، قلعه ی Hochosterwitz نام دارد که به آن لقب زیبای خفته را داده اند. این قلعه ۱۶ گیت ورودی دارد که هر کدام از آن ها برای محافظت از قلعه و ساکنانش ساخته شده اند. اینجا یکی از بهترین جاذبه های گردشگری اتریش است. این قلعه بر قله یک صخره دولومیتی بلند به ارتفاع ۱۶۰ متر قرار دارد که آن را شبیه به قلعه های داستان های تخیلی می کند. هرساله بین عید پاک و پایان اکتبر، بازدیدکنندگان می توانند از بخش هایی از این قصر بازدید کنند. گردشگران می توانند در مسیر ۶۲۰ متری بین ۱۴ دروازه این قلعه راه بروند و در آخر به نمای شگفت انگیز آن برسند.

کرمز

کرمز در غرب شهر وین پایتخت اتریش واقع شده است و یک منطقه ی تاریخی محسوب می شود. اتمسفر جالب و دوستانه ی کرمز در کنار خانه های کوچک و بزرگ سفید رنگ با سقف های نارنجی رنگ باعث شده تا به یکی از مناطق مورد علاقه ی توریست ها تبدیل شود.

غار Eisriesenwelt

غار Eisriesenwelt، شهربازی طبیعت دوستان است! در این غار که بزرگ ترین غار یخی دنیا است می توانید اشکال عظیم و عجیب و غریبی از یخ ها را ببینید، این غار بزرگ از یخ ساخته شده است و در سرتاسر آن چراغ هایی نصب شده است که هنگام برخورد نور این چراغ ها روی قطعات یخ، چشم انداز زیبایی از آن بدست می آید.

خانه اپرای وین

همانطور که می دانید کشور اتریش با نویسندگان، هنرمندان و موسیقی پیوند خورده است و بنابراین خانه ی اپرای وین یکی از آن جاهاییست که در سفر به اتریش باید ببینید. خود سازه در قرن نوزدهم ساخته شده است و نمای مرمری و سقف رنگارنگش به همراه برنامه های متنوعی که در آن برگزار می شود از این مکان یکی از برترین جاذبه های گردشگری اتریش را ساخته است.

کاخ میرابل (Mirabell Palace)

کاخ میرابل که در سالزبورگ قرار دارد، و متعلق به قرن شانزدهم می باشد و مربوط به خاندان سلطنتی است. این بنا به سبک باروک ساخته شده است و در قرن هفدهم یکبار مرمت شد که در جریان این بازسازی بخش هایی از ورودی آن تغییر کرد. باغ زیبایی هم در خارج این کاخ قرار دارد.

هال اشتات (Hallstatt)

دهکده خوش منظره کوچکی که عنوان یکی از مکانهای گردشگری اتریش نام گرفته. روستایی کوچک با طبیعتی بی نهایت زیبا و بکر است و واقعا یکی از منحصر بفردترین نقاط کشور اتریش است. این مکان رویایی مشرف به آبهای آرام دریاچه هالستات است. این دهکده جایی برای کوهنوردی، پیاده روی و قایق سواری می بینید. در این دهکده یک خانه استخوانی Beinhaus دیده می شود که در آن شاهد بقایای استخوان های انسان ها خواهید بود که به دلیل کمبود جا برای قبرستان در این مکان دفن شده بودند. با آنکه ترسناک به نظر می رسد ولی تجربه متفاوتی است. غارهای یخی و غارهای نمکی در این منطقه هم ارزش صرف وقت را دارد.

زل آم سی (Zell am See)

از مشهورترین و مناطق گردشگری آلپ، زل آم سی است. در اطراف این منطقه ی فوق العاده زیبا، دریاچه ای فیروزه ای رنگ و شفاف به نام زلر سی قرار دارد که آب پاک آن از کوه های آلپ سرچشمه می گیرد. جدای از لذت بردن از طبیعت زیبای زل آم سی می توانید از قلعه ی تاریخی رزنبرگ که یکی از قلعه های قرن شانزدهمی است هم دیدن کنید.

سالزبورگ (Salzburg)

سالزبورگ قطعاً یکی از بهترین مکان ها برای دوستداران موسیقی است. این شهر زادگاه موتزارت است و گردشگران می توانند از محل تولد و نمایشگاه های مربوطه در این شهر بازدید کنند. گردشگران می توانند به گالری ها، موزه ها و رستوران ها و مراکز خرید و بازار کشاورزان بروند و لذت ببرند.

اینزبروک (Insbruck)

کوه های برفی و ساختمان های رنگی بلند اینزبروک مناظر چشمگیری دارند که برای کارت پستال مناسب اند. افرادی که به کوهنوردی علاقه دارند می توانند به مراکز اسکی و مراکز ورزش های زمستانی بروند این شهر بروند. از مکان های دیدنی دیگر این شهر می توان به قلعه امبراس، موزه هنر مردمی و کلیسای کورت اشاره کرد. سواری با درشکه و اسپاهای لوکس نیز از دیگر تفریحات متعدد در این شهر محسوب می شوند.

تور اتریش

تور وین ، اتریش

با پرواز ایران ایر و Austrian   (اتریشی)

۴ شب وین اقامت در هتل ۴ ستاره

قیمت تور اتریش برای هر نفر در اتاق دو تخته ۱۱۰۰€  +  هزینه بلیط سیستمی

قیمت تور اتریش برای هر نفر در اتاق یک تخته ۱۳۰۰€  +  هزینه بلیط سیستمی

ویزای شینگن ۱۵ روزه

مابقی ویزا برای ادامه  سفر قابل استفاده می باشد

ویزای اتریش

 

تحویل گذرنامه‌ها و مدارک تاییدشده

برای دریافت گذرنامه‌ها و اسناد و مدارک تأییدشده خود از سفارت اتریش می‌توانید منحصرا از ساعت ۱۴ الی ۱۴:۳۰ به این سفارت مراجعه کنید. همچنین به اطلاعات مندرج در قبض یا رسید خود رجوع کنید.

گرفتن وقت سفارت اتریش

برای درخواست ویزا یا اقامت اتریش، لازم است حتما از سفارت این کشور، وقت قبلی بگیرید.

متقاضیانی که تعهد نامه الکترونیکی دارند (EVE) یا می‌خواهند درخواست اقامت کنند، می‌توانند فقط به صورت آنلاین و از طریق مراجعه به وب‌سایت Terminreservierung ÖB Teheran، وقت ارائه درخواست خود را رزرو کنند.

سایر متقاضیان می‌توانند از یکشنبه الی پنج‌شنبه بین ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ (به وقت ایران) فقط از طریق تماس با شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ یا ارسال ایمیل به نشانی ایمیل رزرو وقت مصاحبه سفارت اتریش، وقت خود را رزرو نمایند.

همچنین مسئولان بخش کنسولی سفارت اتریش از یکشنبه الی پنج‌شنبه هر هفته بین ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ (به وقت ایران) از طریق شماره تلفن ۲۲۷۵۰۰۴۶ آماده پاسخگویی به سوالات کنسولی (ویزا) شما خواهند بود.

سیستم تعیین وقت جهت ارائه درخواست ویزای اتریش

هزینه ویزای اتریش

هزینه ویزای شینگن ۶۰ یورو

برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان

ویزای اقامت بین ۹۱ و ۱۸۰ روز در اتریش ۱۰۰ یورو

تایید مدرک ۴۰ یورو و صدور گذرنامه اتریشی ۷۶ یورو

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی اتریش

برای دریافت ویزای اتریش، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

۱. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

۲. دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)

ضوابط عکس درخواست ویزای اتریش / الگوی اندازه‌گیری عکس روادید اتریش

۳. پاسپورت معتبر

گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد

گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد

۴. کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

۵. مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

۶. بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

۷. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی یا مستقیم توسط هتل تایید شده باشد. (تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نیست)

۸. بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

توضیح: اصولا ارائه‌ی بلیط قطعی خریداری شده الزامی نیست.

۹. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)

ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

۱۰. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه نکند و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه‌ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهدنامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.

برای اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه کنید.

۱۱. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است.

۱۲. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) باید به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی‌شود.

مدارک درخواست روادید در صورت وجود باید به ترتیب زیر تحویل داده شود:

عدم رعایت این امر باعث می شود که متقاضیان بعدی در الویت قرار گیرند.

گذرنامه

فرم درخواست + عکس

کپی بلیط و رزرو هتل

دعوتنامه

ریز پرینت حساب بانکی

گواهی تمکن مالی بانک

فیش حقوقی

گواهی اشتغال به کار

گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب

سند ملکی

شناسنامه

سایر مدارک

کپی بیمه

سایر اطلاعات برای دریافت ویزای اتریش

کلیه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.

سفارت این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در مواقع خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.

به غیر از مواردی که از درخواست کنندگان خواسته شده است، مدارک دیگری را برای سفارت ارسال نکنید.

تمامی مدارک خواسته شده باید توسط فرد متقاضی، هنگام ارائه درخواست ویزا تحویل داده شوند.

برای تمامی اقدامات مرتبط با صدور ویزا، تنها وجهی که باید پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا است و فرم‌های درخواست ویزا رایگان هستند.

ازم است فرم درخواست ویزا را به صورت کامل، تکمیل و آن را امضا کنید. چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.

درخواست‌ها باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود.

صدور ویزا تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نیست.

ویزای توریستی اتریش ، شامل افرادی میشود که با هدف گردشگری ، قصد اقامت چند روزه  تا ۳ ماهه را دارند .

فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه ی کار نمی دهد و برای اشتغال در اتریش احتیاج به صدور مجوز کار دارید.

روز و ساعت کاری بخش ویزا یکشنبه تا  پنج شنبه ساعت ۸:۱۵  الی ۱۲:۰۰

آدرس: تهران ،نیاوران ، خیابان با هنر ، خیابان محمود احمدی زمانی ، کوچه میر ولی ، پلاک ۶ و ۸

تلفن: ۲۲۷۵۰۰۴۰ (۰۲۱)

فکس: ۲۲۷۰۵۶۲۶ (۰۲۱)

آدرس پست الکترونیک: Tehran-ob@bmeia.gv.at

آدرس وب سایت: www.bmeia.gv.at/botschaft/tehran.htmI

بخش کنسولی سفارت اتریش

برای تماس با بخش کنسولی سفارت اتریش می‌توانید روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۰۰ به وقت تهران با شماره زیر تماس بگیرید:

تلفن بخش کنسولی: ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱

تلفن دیگر امور: ۲۲۷۵۰۰۴۶-۰۲۱

فاکس: ۲۲۷۰۵۲۶۲-۰۲۱

پست الکترونیکی: پست الکترونیکی سفارت اتریش

ساعات کاری بخش کنسولی

بخش کنسولی سفارت اتریش، یکشنبه الی پنج‌شنبه، از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

پاسخی را بگذارید